Ilmoittautuminen Julkulapäivään on nyt auki!

Julkulapäivä tulee taas!

Viime vuonna lanseerattua Julkulapäivää vietetään jälleen 10.6.2017 klo 10-14. Julkulapäivän aikana jokainen julkulalainen voi järjestää mitä vain haluaa, missä päin Julkulaa vain haluaa! Pidätkö autotallikirppiksen, avoimet puutarhajuhlat, pop-up -ravintolan vai jotain muuta? Sinä päätät, mutta ilmoita siitä meille 1.6.2017 mennessä. Kasaamme kaikki tapahtumat yhdelle kartalle. Kartan voit noutaa INFO-pisteeltämme K-Market Julkulan pihalta tai ladata sähköisesti kotisivuiltamme www.julkula.org. Ilmoittautumiset Paulalle tekstiviestillä 050 511 3713 tai sähköpostilla valta.paula@gmail.com.

Voit ilmoittautua mukaan myös tästä: http://eepurl.com/cMbX9P

Tänä vuonna Julkupäivän kanssa yhtä aikaa vietetään valtakunnallista Kyläkauppapäivää. Tämän kunniaksi K-Market Julkulan kauppias Sari on luvannut koko parkkipaikkansa kirpputori käyttöön! Paikka on ns. pöytämyyntipaikka, eli voit tuoda siihen pöytäsi / rekkisi / viltin yms., mutta ei autoa, jotta mahdollisimman moni mahtuu mukaan. Olemme varanneet paikat 30:lle ensimmäisenä ilmoittautuneelle, joten ole nopea ja varaa paikkasi Soilalta tekstiviestillä 044 260 1814 tai sähköpostilla soila.kortesluoma@gmail.com. Paikka ei maksa mitään, joten nyt on hyvä tilaisuus kierrättää itselle vanhat ja tarpeettomat tavarat sekä vaatteet!

Kaikki ilmoittautumiset 1.6.2017 mennessä!

Koska Julkulapäivä on meidän kaikkien julkulalaisten yhteinen juttu, toivomme teiltä apua sen markkinoinnissa. Yhdistyksemme varat ovat pieniä ja ne käytetään pääsääntöisesti lastentapahtumiin. Pienellä budjetillamme pyrimme markkinoimaan Julkulapäivää lähinnä facebookissa sekä muutamalla muulla sivustolla. Lisäksi tulemme hankkimaan mainosbanderollit, jotka tulevat Puijonsarventien varteen niin, että täällä liikkuvat ohikulkijatkin huomaisivat tapahtumamme. Toivommekin, että jokainen järjestäjä markkinoisi itsekin aktiivisesti omaa tapahtumaansa sekä koko Julkulapäivää, jotta saamme mahdollisimman paljon myös muilla asuinalueilla asuvia ihmisiä mukaan! Olemme laatineet Julkulapäivän Markkinointioppaan, jonka voit käydä tilaamassa ILMAISEKSI nettisivultamme www.julkula.org. Toivomme ymmärrystä ja aktiivisuutta, tykkäämällä ja jakamalla tapahtumaa facebookissa, se tavoittaa varmasti todella paljon innokkaita kävijöitä!

Reippain tapahtumaterkuin,

koko hallituksen puolesta

Paula ja Soila