Tule mukaan toimintaan!
Hei sinä julkulalainen ihminen. Minkälaisia tapahtumia sinä haluaisit Julkulaan? Lastentapahtumia? Käsityö- tai lukupiirejä? Kirppistapahtumia? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!

Me tarvitsemme nyt sinua. Yhdistyksemme väki alkaa käymään vanhaksi ja uusia jäseniä kaivataan kipeästi mukaan. Siksi me vetoamme sinuun. Tule tekemään Julkulan kaupunginosayhdistyksestä Kuopion paras asukasyhdistys! Voit olla nuori tai vanha, mies tai nainen. Tärkeintä on, että sinulla on avoin mieli ja innokas ote!


"Julkulan Kaupunginosayhdistys ry. on perustettu 15.1.1981, joten vuosi 2017 on yhdistyksen 36. toimintavuosi. Yhdistyksen toiminnan päämäärä on kehittää Julkula viihtyisäksi, toimivaksi ja aktiiviseksi kaupunginosaksi mm. tekemällä kirjallisia aloitteita kaupungin päättäville elimille ja järjestämällä asukkaille tilaisuuksia ja tapahtumia."

Uusi hallitus valitaan jälleen syyskokouksessa, jonka päivämäärä päätetään myöhemmin. Kokoukseen tullaan kutsumaan jokaiselle julkulalaiselle jaettavalla tiedotteella sekä täällä kotisivuilla ja facebookissa. Mikäli haluat, että muistutamme sinua vielä henkilökohtaisesti sähköpostilla, laitan meille viesti osoitteeseen julkulalainen@gmail.com tai liity postituslistallemme tästä. Lisäämme sinut postituslistallemme, jolla muistutamme jäseniä kokouksesta. Listalle ilmoittautuminen ei vielä sido sinua mihinkään, emmekä me spämmää. Saat vain muutamia tärkeitä tiedotteita suoraan sähköpostiisi.


Tule siis mukaan, sinua tarvitaan!

Nykyisen hallituksen puolesta,

Paula Valta