Julkulapäivä tulee taas!

Viime vuonna aloitettu Julkulapäivä tulee jälleen tänä vuonna! Tänä vuonna vietämme päivää lauantaina 10.6.2017 klo 10-14.

Päivän aikana jokainen julkulalainen voi järjestää mitä vain itse haluaa. Pidätkö sitten kotikirppiksen, pop-up -ravintolan, taidenäyttelyn tai ihan mitä vain keksit! Ilmoitaudu vain mukaan joko sähköpostilla: valta.paula@gmail.com tai tekstarilla 050 511 3713 tai voit täyttää sivun oikeasta reunasta ilmoittautumislomakkeen! Kerro mitä järjestät ja missä, niin lisään sinut kartalle!

Tänä vuonna Julkupäivän kanssa yhtä aikaa vietetään valtakunnallista Kyläkauppapäivää. Tämän kunniaksi K-Market Julkulan kauppias Sari on luvannut koko parkkipaikkansa kirpputori käyttöön! Paikka on ns. pöytämyyntipaikka, eli voit tuoda siihen pöytäsi / rekkisi / viltin yms., mutta ei autoa, jotta mahdollisimman moni mahtuu mukaan. Olemme varanneet paikat 30:lle ensimmäisenä ilmoittautuneelle, joten ole nopea ja varaa paikkasi Soilalta tekstiviestillä 044 260 1814 tai sähköpostilla soila.kortesluoma@gmail.com. Paikka ei maksa mitään, joten nyt on hyvä tilaisuus kierrättää itselle vanhat ja tarpeettomat tavarat sekä vaatteet!Kaikki ilmoittautumiset 1.6.2017 mennessä!
Koska Julkulapäivä on meidän kaikkien julkulalaisten yhteinen juttu, toivomme teiltä apua sen markkinoinnissa. Yhdistyksemme varat ovat pieniä ja ne käytetään pääsääntöisesti lastentapahtumiin. Pienellä budjetillamme pyrimme markkinoimaan Julkulapäivää lähinnä facebookissa sekä muutamalla muulla sivustolla. Lisäksi tulemme hankkimaan mainosbanderollit, jotka tulevat Puijonsarventien varteen niin, että täällä liikkuvat ohikulkijatkin huomaisivat tapahtumamme. Toivommekin, että jokainen järjestäjä markkinoisi itsekin aktiivisesti omaa tapahtumaansa sekä koko Julkulapäivää, jotta saamme mahdollisimman paljon myös muilla asuinalueilla asuvia ihmisiä mukaan!

Olemme laatineet Julkulapäivän Markkinointioppaan, jonka saat ILMAISEKSI täyttämällä sivun oikeasta valikosta löytyvän tilauskaavakkeen. Se löytyy tuosta Julkulapäivä ilmoittautumsien alta. Oppaassa kerromme, miten sinäkin autat tässä yhteisen päivän markkinoinnissa ja ihan ilmaiseksi. Toivomme ymmärrystä ja aktiivisuutta, tykkäämällä ja jakamalla tapahtumaa facebookissa, se tavoittaa varmasti todella paljon innokkaita kävijöitä!Pysythän kuulolla, ilmoittelemme tapahtuman etenemisestä sekä täällä nettisivuillamme, että facebookissa www.facebook.com/Julkula.


Reippain tapahtumaterkuin,


koko hallituksen puolesta

Paula ja Soila